Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2009

Φτάνει πια με την αλητεία!

Έξι τραυματίες αστυνομικοί, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά.
Από τους πυροβολισμούς δύο αστυνομικοί, εκ των οποίων η μία γυναίκα, τραυματίστηκαν σοβαρά και άλλοι τέσσερις ελαφρότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο από τους αστυνομικούς ήταν δόκιμοι.

Ο ένας σοβαρά τραυματίας, ο οποίος φέρει τραύμα στον θώρακα, στην κοιλιά και στο πόδι, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Στον Ερυθρό Σταυρό μεταφέρθηκαν η γυναίκα και οι άλλοι τέσσερις αστυνομικοί και ένας πολίτης – αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης, ο οποίος υπέστη νευρικό κλονισμό. Η γυναίκα αστυνομικός ήταν η πιο σοβαρά τραυματισμένη, στην περιοχή της ωμοπλάτης, και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Τραυματίες είναι οι: Δημήτρης Μαμέλης, Σοφία Ψυχογιού, Κώστας Αγόρης, Στέλιος Μανουδάκης, Γιώργος Τσουμάνης και Κώστας Παπακυριαζής.
Zougla oline


Νέα παιδιά, παιδιά δικά μας, εργαζόμενοι νέοι άνθρωποι, πλήρωσαν, ακόμη μια φορά, το βαρύ τίμημα αίματος στο μπουρδέλο που κατ' ευφημισμό αποκαλούμε ελληνικό κράτος.
Εύχομαι από καρδιάς, όλα να πάνε κατ' ευχήν και γρήγορα να επιστρέψουν όλοι υγιείς κι αρτιμελείς στα σπίτια και στις οικογένειές τους.
Τώρα, για το μπουρδέλο...
Είναι καιρός όλοι μας να απαιτήσουμε αυτό το κράτος να λειτουργήσει.
Είναι καιρός να απαιτήσουμε όλοι μας τα συνταγματικά δικαιώματά μας στην ευταξία και στην ευνομία· να αξιώσουμε το συνταγματικό μας δικαίωμα για ασφάλεια μέσα στην πατρίδα μας.
Είτε πρόκειται για αναρχοφασισταριά είτε για αλλοδαπούς εγκληματίες είτε για ημεδαπούς μαφιόζους, θα πρέπει όλοι μας να απαιτήσουμε να λειτουργήσουν οι θεσμοί κι οι μηχανισμοί του κράτους, να απαιτήσουμε, τέλος πάντων, ένα κράτος σοβαρό κι αξιόπιστο, ένα κράτος λειτουργικό, ένα κράτος που θα αντιμετωπίσει άτεγκτα και θα καθυποτάξει άμεσα κάθε έκφανση αλητείας κι εγκληματικότητας.
Παρεμπιπτόντως, νομίζω ήσαν εξαιρετικές οι χθεσινοβραδινές δηλώσεις Χρυσοχοΐδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: