Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2009

Όφου, όφου, όφου...

...τι έχουμε να πληρώνουμε πάλι!Τελικά, στην Ελλάδα, όταν διαθέτεις ένα ρημαδοαυτοκίνητο, σε λογαριάζουν κάτι σαν την μετενσάρκωση του Ωνάση...
Και να φανταστεί κανείς, πως όλα αυτά τα λεφτά, εμείς τουλάχιστον οι Αθηναίοι, καλούμαστε να τα πληρώσουμε όταν έχουμε το δικαίωμα να κυκλοφορούμε, εντός του κέντρου, μόνο τις μισές ημέρες του χρόνου. Σ' ένα πανάθλιο οδικό δίκτυο: η χαρά της κακοτεχνίας και της απύθμενης λακκούβας, με ανύπαρκτους χώρους στάθμευσης, με μηδενική συμπαράσταση προς τον οδηγό απ' την Τροχαία (ο νους τους είναι πώς θα φοροεισπράξουν απ' τις κλήσεις), γενικώς, σε μια χώρα εχθρική προς τον οδηγό και το μεταφορικό του μέσον.
Καμιά μέρα, ίσως θα 'ταν καλή ιδέα να οργανωθεί μια κίνηση για να καταθέσουμε απαξάπαντες τις πινακίδες κυκλοφορίας, έτσι για να δούμε τι μούτρα θα κάνουν οι φωστήρες δυνάστες μας.
Έτσι κι αλλιώς, και που τα 'χουμε τα ρημάδια τ' αυτοκίνητα μήπως μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας; Με τα νεύρα βούρτσες είμαστε κάθε μέρα και μονίμως με το χέρι βαθιά στην τσέπη.

1 σχόλιο:

MARINOS είπε...

Καλή η πρότασή σου!

Αλλα νομίζω πως το έχουμε στο dna μας: κόμη και στο περίπτερο με το αμάξι θα πάμε!

:)