Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009

Βάστα Αντώνη!!!


Τρεις μερες έμειναν Αντώνη! Βάστα γερά μπας και γλιτώσουμε απο το μητσοτακέικο κι όχι μόνο! Το εβερτέικο, το κεφαλογιαννέικο, το στρατηγό άνεμο και πολλούς ακόμα. Είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους οπαδούς της Ν.Δ. με τη συμμετοχή τους να καταφέρουν ένα ισχυρό πλήγμα στην οικογενειοκρατία και το λαμογιστάν που λυμαίνεται τόσα χρόνια τον πολιτικό βίο του τόπου.
Βάστα Αντώνη μπας και γλιτώσουμε από τον εφιάλτη της διακυβέρνησης από την κόρη του Μητσοτάκη γιατί πραγματικά δε θα το αντέξουμε!
Ο Γιώργος καθάρισε σε μεγάλο βαθμό το ΠΑ.ΣΟ.Κ από τα λαμόγια και τους παρείσακτους και τώρα ήρθε η ώρα να καθαρίσει και ο άλλος πόλος του δικομμματισμού. Μόνο που αυτό δεν πρόκειται να γίνει με το Ντοράκι γι'αυτό βάστα Αντώνη!
Βάστα και πίνε μόνο εμφιαλωμένα και σφραγισμένα γιατι ο κίνδυνος παραμονεύει παντού. Κάπου πήρε το αυτί μου ότι επειδή ο Μητσοτάκης είναι στραβωμένος με το πως πάει η προεκλογική εκστρατεία και το πως αυτή εκφράζεται στις δημοσκοπήσεις ανέλαβε ο ίδιος προσωπικά τα ηνία της οργάνωσης της καμπάνιας κυρίως στο παρασκήνιο. Ήδη τις πόρτες της Αραβαντινού έχουν περάσει κάποιοι ηλικιωμένοι κύριοι που μάλλον όμως ξέρουν από εκλογές και κάθε είδους "ανατροπές".
Γι' αυτό Αντώνη πρόσεχε!!
Ο Δρακουμέλ παραμονεύει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: