Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2009

Ρούμπος!

Στηρίζει Σαμαρά ο Αβραμόπουλος
"Στο συνέδριο αποδείξαμε ότι η ενότητα δεν κινδυνεύει" είπε ο κ. Σαμαράς
Την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά για τη θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την Τρίτη ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, επιβεβαιώνοντας τη σχετική φημολογία.
"Αρνούμαι την ασφάλεια της ουδετερότητας", τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος, ενώ ανέφερε ότι "η παράταξη είναι μία και πρέπει να μείνει ενιαία και αδιαίρετη".
"Μπορεί στο όνομα της ενότητας να απέσυρα την υποψηφιότητά μου δεν απέσυρα όμως τα πιστεύω μου. Πρέπει να επιλέξουμε αρχηγό με καθαρά πολιτικούς όρους", ανέφερε ο κ. Αβραμόπουλος.
Παράλληλα, τόνισε ότι συμφωνεί με την εκτίμηση Σαμαρά ότι πρέπει να "πείσουμε αυτούς που έφυγαν να ξαναγυρίσουν".
"Το μέλλον του κόμματος δεν βρίσκεται εκεί που υπάρχει μια μετακινούμενη εκλογική μάζα δήλωσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος", απαντώντας σε δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη.
"Το κέντρο ή η κεντροδεξιά δεν είναι απλά γεωγραφικά στίγματα είναι χιλιάδες οικογένειες", πρόσθεσε.
"Να μην ξαναζήσουμε τη δύναμη των προσωπικών μηχανισμών και των συμπεριφορών του παρελθόντος. Η επιλογή Σαμαρά οδηγεί σε διεύρυνση και ενότητα σε πορεία πιο μαχητική πιο ανοιχτή", σημείωσε επίσης ο κ. Αβραμόπουλος. "Θα αγωνιστούμε μαζί για την αναγέννηση της παράταξης", τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος.
Ο Αντώνης Σαμαράς χαιρέτισε την απόφαση του Δημήτρη Αβραμόπουλου να στηρίξει την υποψηφιότητά του.
"Στο συνέδριο αποδείξαμε ότι η ενότητα δεν κινδυνεύει" είπε ο κ. Σαμαράς, προσθέτοντας ότι η αμφίπλευρη διεύρυνση αρχίζει από τώρα.
"Με τη δύναμη των ιδεών μας μπορούμε να κερδίσουμε από όλες τις πλευρές" εκτίμησε ο Αντώνης Σαμαράς και τόνισε ότι "μαζί με το Δημήτρη θα προχωρήσουμε για να κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία καλύτερη και μεγαλύτερη".
"Μαζί συμβολίζουμε τη βεβαιότητα της ενότητας και της νίκης", είπε ο κ. Σαμαράς.
skai.gr

Όφουουουουου, κάτι κωλοφωτιές βαρβάτες π' άναψαν στο μητσοτακέικο!!!

<a href="http://www.grapheine.com">Création de logo Graphéine</a>

Δεν υπάρχουν σχόλια: