Τρίτη, 4 Μαΐου 2010

Ο "κόκκινος" Πάνος!

Μπα, μπα, μπα...
Την ίδια ώρα που η κ. Δώρα επισκεπτόταν τον κ. Σαμαρά, για να διασφαλίσει ότι "οι φιλελεύθερες δυνάμεις του τόπου" θα στηρίξουν την προθεσμιακή χρεωκοπία και την Πράξη Υποτέλειας (ε...καλά τώρα, το παράξενο θα ήταν να πράξει διαφορετικά η κ. Δώρα), ο Πάνος Καμμένος ξεσπάθωσε κυριολεκτικά στην εκπομπή "Πρωινή Ενημέρωση" της ΝΕΤ.
Και τι δεν είπε...
Ότι δεν πρόκειται να υπερψηφίσει την Πράξη Υποτέλειας και αν το πράξει η ΝΔ, τότε θα παραιτηθεί από βουλευτής και θα αποσυρθεί απ την πολιτική, για να μπορεί να κοιτάζει τα παιδιά του στα μάτια!
Ότι δεν πήρε λαϊκή εντολή για να εκχωρήσει την λαϊκή κυριαρχία σε υπερεθνικά κέντρα εξουσίας και στο ΔΝΤ!
Ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καλύπτουν και διατηρούν στη θέση του τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΤΕ Παναγή Βουρλούμη, παρά το γεγονός ότι διεκδίκησε μόνον τα πεντακόσια εκατομμύρια εκ του ενάμιση δισεκατομμυρίου της αποζημίωσης προς τον ΟΤΕ από την...MIEZENS για τα πρόσφατα σκάνδαλα, ποσό που η γερμανική εταιρεία είχε ήδη προβλέψει και εγγράψει στον προϋπολογισμό της, γιατί ο κ. Βουρλούμης: "δεν είναι μέλος της Λέσχης Τζιτζιφιών αλλά της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ". Για να συνεχίσει πως επί ΝΔ τον κάλυπτε ο Σουφλιάς και τώρα ο κ. Παπανδρέου!
Ότι για πρώτη φορά αισθάνεται πως δεν έχει τη δημοκρατική νομιμοποίηση για να εκπροσωπήσει τους πολίτες και πως είναι "ξεφτίλα" να καλύπτει το κοινοβούλιο τον Μαντέλη "στους λογαριασμούς των παιδιών του οποίου βρέθηκαν χρήματα της Siemens"!
Κι άλλα πολλά, είπε ο Πάνος σήμερα στην ΝΕΤ, που ομολογώ με εξέπληξαν (θετικά).
Μπράβο, ρε Πάνο!
Κάλλιο αργά, παρά ποτέ.
Ελπίζω μόνο αυτή η κραυγή συνείδησης να φτάσει και στ' αυτιά του Σαμαρά ή, έστω, ν' αγγίξει και τις συνειδήσεις των υπολοίπων μελών της ΚΟ της ΝΔ (εκτός, φυσικά, του υπομαντριού της Δώρας, που θα βελάξουν εν χορώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: