Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010

Δε φτάν' π' κουντλάς...

...μόνε σε λένε κι ώχα βόδαρε!
Ο επικεφαλής της Deutsche Bank , Γιόσεφ Άκερμαν, έχει τις αμφιβολίες του, ο άνθρωπος, αν θα καταφέρει η Ελλάδα να αποπληρώσει τις τοκογλυφίες και πρέπει, είπε, να βοηθήσει η Ευρώπη για να αποπληρώνει το Γραικυλιστάν τους τραπεζίτες, μη τυχόν βαρέσει κάνα κανόνι και τότε...
Τι;
Μην τον έπιασε ο πόνος για τζι καημένους τζι ελλαδιστανούς;
Όχι καλέ! Καλαμπούρια λέτε;
Οι τράπεζες, παιδιά, προς Θεού μη μας πάθουν οι τράπεζες!
Αν, είπε ο άνθρωπος, φαλιρίσει το βιλαέτι, τότε αυτό..."θα επηρεάσει αρνητικά τις γερμανικές τράπεζες"!

Aμφιβολίες αναφορικά με τη δυνατότητα της Ελλάδας να αποπληρώσει το εξωτερικό της χρέος, εξέφρασε ο επικεφαλής της Deutsche Bank , Γιόσεφ Άκερμαν, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης "θα βοηθήσει την Ισπανία και την Ιταλία", εκτιμώντας συγχρόνως ότι για την Πορτογαλία «τα πράγματα θα είναι δυσκολότερα».


Αν η Ελλάδα καταρρεύσει, αυτό θα μπορούσε να επεκταθεί και σε άλλες χώρες, και να οδηγήσει σε ένα είδος "πλήρους κατάρρευσης", είπε ο τραπεζίτης μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο ZDF, τονίζοντας πως "η Ισπανία και η Ιταλία θα εξυπηρετήσουν το εξωτερικό τους χρέος χάρη στον μηχανισμό στήριξης της ΕΕ" (...) "όμως για την Πορτογαλία τα πράγματα θα είναι δύσκολα".

"Πρέπει να βοηθήσει η Ευρώπη την Ελλάδα στην εξυπηρέτηση του χρέους της ώστε να μην φθάσει στη στάση πληρωμών, κάτι που θα επηρεάσει αρνητικά τις γερμανικές τράπεζες", υπογράμμισε ο Άκερμαν.
Αλιεύθηκε από το newstime.gr

Το καταλάβατε, πολιάμ', ή πρέπει να μας το ζωγραφίσουν κιόλας;
Οι τράπεζες, όλα γίνονται για τις τράπεζες και τους Ευρωπαίους Σάιλοκ.
Μη τυχόν και χάσουν καμιά λίρα...οπότε έχουν ήδη αρχίσει και κόβουν τη λίμπρα της σάρκας μας, που "δικαιούνται" σαν εγγύηση.
Κι εμείς...
Εμείς μουγκανίζουμε ευτυχείς, οι βόιδακλες, που μας "στήριξαν" τα ευρωπαϊκά ανακτοβούλια και καμαρώνουμε τον "νεο πατριωτισμό" της Πράξης Υποτέλειας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: