Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

Κάτω απ' τα λογιστικά νούμερα...

...τα μπακαλοτέφτερα και τις οικονομικές στατιστικές, που "καίνε" τους ανθυποφύλαρχους της ημετέρας μπανανίας και τους μοχθηρούς μας "εταίρους", υπάρχουν άνθρωποι.
Για τους απρόσωπους "ιθύνοντες" του κατοχικού γκουβέρνου, και τους φραγκολεβαντίνους φωστήρες, μπορεί, βέβαια, οι άνθρωποι αυτοί να είναι "ζώα", "κοπρίτες", πλέμπα, μπασκλάς λαουτζίκος, αλλά υπάρχουν άνθρωποι "εκεί κάτω", βρεεεεεε, Άνθρωποι!
Κάθε φορά που το δοβλέτι γράφει μια ψυχρή μονοκοντυλιά στα κιτάπια του, τοις τροϊκανοίς πειθόμενο, τα "στατιστικά στοιχεία" υποφέρουν, δυστυχούν, άνθρωποι φτάνουν στην απόγνωση, οικογένειες βυθίζονται στην απελπισία, μια ολόκληρη κοινωνία "από κάτω" παλεύει με την καθημερινή αγωνία της επιβίωσης.
Άνθρωποι εδώ, βρε παλιομασκαράδες, Άνθρωποι!


Άλλοι 56.332 άνεργοι τον Οκτώβριο

* Εκτίναξη της ανεργίας στο 13,5% τον Οκτώβριο, από 12,6% τον Σεπτέμβριο και από 9,8% πέρσι τον Οκτώβριο

* Ένας στους τρεις νέους αποκλεισμένος από την εργασία

* Η Μακεδονία κρατάει τα σκήπτρα της ανεργίας

* Η πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας οδηγεί στην κοινωνική καταστροφή

Τις 700.000 άγγιξαν τον Οκτώβριο οι άνεργοι, καθώς μέσα σε ένα μήνα έχασαν τη δουλειά τους άλλοι 56.332 εργαζόμενοι. Τον περασμένο Οκτώβριο η ανεργία εκτοξεύτηκε στο 13,5% έναντι 12,6% τον Σεπτέμβριο και 9,8% τον Οκτώβριο του 2009. Κι όλα αυτά με βάση τα επίσημα στοιχεία, γιατί ανεπισήμως η ανεργία καλπάζει περισσότερο.

Μετά τις χειμερινές εκπτώσεις αναμένεται νέο κύμα λουκέτων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, κυρίως εμπορικές, με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο αριθμός των ανέργων, πολλοί από τους οποίους δεν καταγράφονται από τη Στατιστική γιατί θεωρούνται εργοδότες.

Η ανεργία στις γυναίκες ανέβηκε στο 17,6% από 13,7% ένα χρόνο πριν, ενώ στους νέους ηλικίας 15-24 ετών στο 34,6% από 27,5%. Στις ηλικίες 25-34 ετών το ποσοστό ανέβηκε στο 18,3% από 18,6%.
Αλιεύθηκε από την εφ. Η ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: