Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

Εκατόν πενήντα τρια δουλικά ναι, ένα ματωμένο ΟΧΙ και...

...ένα "κράτος" άθυρμα παρακρατικών συμμοριών.Σήμερα γράφτηκε άλλη μια μελανή, ίσως απ' τις πιο μελανές, σελίδες της ιστορίας μας. Όχι τόσο για γιατί 153 απρόσωποι μετρήθηκαν, ζυγίστηκαν και βρέθηκαν λιποβαρείς, αλλά γιατί βρέθηκε ένας Έλληνας πατριώτης, ο 53χρονος Δημήτρης Κοτζαρίδης, γραμματέας παραρτήματος συνδικάτου Οικοδόμων Βύρωνα, που πλήρωσε τον πρώτο φόρο αίματος στην υπόθεση της αντίστασης του λαού μας απέναντι στη νέα κατοχή, το πρώτο θύμα του νέου ελληνικού ΟΧΙ.
Κι αν έχετε την παραμικρή αμφιβολί για το "ποιος κυβερνά αυτό το κράτος", ποιοι είναι τέλος πάντων αυτοί οι αλήτες με τις κουκούλες, που "δουλειά" τους είναι να προβοκάρουν κάθε λαϊκή εκδήλωση αγανάκτισης κι αντίστασης και να προσφέρουν "άλλοθι" στην βαρβαρότητα και τον αυταρχισμό της κρατικής καταστολής, δείτε το παρακάτω βίντεο."Ντοκουμέντο: Ο «κουκουλοφόρος» που δίνει εντολές στα ΜΑΤ – Αμαλίας και Σουρή ώρα 18.21"

Προσέξτε το νεαρό με το μπλε κασκέτο και το μπλε μπουφάν. Κρατάει ένα κοντάρι στα χέρια του και είναι μαζί με τους υπόλοιπους «κουκουλοφόρους» οι οποίοι πετούν πέτρες στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται επί της οδού Σουρή.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, μόλις περνάει μία γυναίκα μπροστά από τον «κουκουλοφόρο», αυτός κάθεται στο κράσπεδο της λεωφόρου Αμαλίας. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σηκώνεται και κάνει νόημα στη διμοιρία των ΜΑΤ να υποχωρήσει κάτι που γίνεται άμεσα πράξη. Προχωράει προς το μέρος τους κάνοντας νόημα στους υπόλοιπους «κουκουλοφόρους» να σταματήσουν να πετούν πέτρες ενώ παράλληλα ζητά από τους άνδρες των ΜΑΤ να υποχωρήσουν...
και να κατευθυνθούν προς την οδό Φιλελλήνων. Προφανώς οι κ.κ. Χρήστος Παπουτσής, Μανόλης Όθωνας και Λευτέρης Οικονόμου (υπουργός, υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και νέος Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης και τ. αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.) αλλά και η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. υπό το νέο αρχηγό της Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο είναι έκθετοι για μιαν ακόμη φορά. Η δράση του παρακράτους με αποδείξεις!

Λεπτομέρεια: Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, προσέξτε το λευκό καλώδιο της ενδοσυνεννόησης στο πρόσωπο του «κουκουλοφόρου».

Από το kentrinews via greki

Εμείς απ' την πλευρά μας, απλώς να θυμίσουμε:
"Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον."

Δεν υπάρχουν σχόλια: