Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

"Νέα" Ευρώπη: το γερμανικό juggernaut.


Το πιάσατε, πολιάμ', τι ακριβώς σημαίνει το νέο γερμανικό τζάγκερνωτ; Μιλάμε τώρα για το 4ο Ράιχ!
Ό,τι δεν κατάφερε η Γερμανία σε δυο παγκόσμιους πολέμους με την Βέρμαχτ, ήγουν τον εκγερμανισμό της Ευρώπης, το επιχειρεί στον τρίτο (οικονομικό) παγκόσμιο πόλεμο μέσω της "Νέας Ευρωπαϊκής Συνθήκης". Νέος "ζωτικός" χώρος του 4ου Ράιχ δεν είναι πλέον οι ουκρανικές στέπες, αλλά η νότια Ευρώπη, τα υποζύγια του γερμανικού τζάγκερνωτ.
Δεν τηρούνται πλέον ούτε τα "δημοκρατικά" προσχήματα.
Εισάγεται δυναμικά -αν και πρόκειται για παλιά ιστορία- η ευρωπαϊκή μέθοδος της "ενισχυμένης συνεργασίας", που θα πει πως το ισχυρό κονκλάβιο του ευρωπαϊκού Βορά θα αποφασίζει και θα διατάζει. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τα Εθνικά Κοινοβούλια, η Επιτροπή, όλα πετιούνται στις γερμανικές καλένδες. Η φράου Μέρκελ καβάλα στο γαλλικό σαμάρι -γμνοι πορκουάδες- καβάλα στον ευρωπαϊκό γάιδαρο. Το "μέλλον" του γάιδαρου διαγράφεται ζοφερό και αβέβαιο. Για να δανείζεται η φράου και το σαμάρι της τζαμπέ, για να διατηρήσει ο "ισχυρός Βοράς" το επίπεδο κοινωνικής ανάπτυξης που του αναλογεί -βέεεεβαια, στους βορειοευρωπαίους αναλογεί ένα στάνταρ, υψηλότατο, επίπεδο κοινωνικής ανάπτυξης, γιατί είναι σοβαροί, εργατικοί και τίμιοι ανθρώποι, όχι σαν τους νοτιο-ληστοσυμμοριτοκοπρίτες- πρέπει να δημιουργήσει μια εγγύς νοτιοευρωπαϊκή περιφέρεια - μπανανία. Το αντίτιμο για την περιφέρεια βαρύ: απόλυτη, άνευ όρων, υποτέλεια κι ένα διαρκές κι ανελέητο κοινωνικό ολοκαύτωμα.
Οι λαοί της νότιας Ευρώπης θυσιάζονται, βορρά πολύ συγκεκριμένων ελίτ, προς δόξα της Σχολής του Σικάγο.
Στον ρόλο του πεμπτοφαλαγγίτη τα διάφορα μαύρα μέτωπα των "τεχνοκρατικών" κυβερνήσεων, που εφαρμόζουν αδίστακτα τις τεχνικές "σοκ και δέος" του δόγματος Φρίντμαν, συνεπικουρούμενα απ' τα συστημικά προπαγανδιστικά χαλκεία και, φυσικά, απ' τους πάσης ιδεολογικοπολιτικής και κοινωνικής τοποθέτησης ενοχικούς, ηλίθιους ιθαγενείς (στον ρόλο του ικανοποιημένου σκλάβου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: